Hlavní obsah

Klatovská kapela The Shower zahrála na retro plese v Plzni pro dobrou věc

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento víkend věnuje klatovská kapela The Shower koncertování v Plzni. V pátek 22. února zahrála na charitativním plese Fondu ohrožených dětí a sobotní večer 23. února se opět objeví v plzeňském A. C. W. Saloonu.

Foto: Marek Velebný

kapela The Shower

Článek

V pátek 22. února se v Kulturním době "Šeříkovka" v Plzni na Slovanech konal tradiční ples Fondu ohrožených dětí. Tentokrát byl v retro stylu, kdy báječnou atmosféru dělala oldies revival klatovská kapela The Shower, ve svých klasických kostkovaných sakách. The Shower hráli hudební hity a pecky 50. a 60. let, ať již klasické rock and rolly, nechyběly také skladby z kultovních snímků jako Pulp fiction nebo série hitů od skupiny Olympic. 

Zcela zaplněný sál KD Šeříková byl plný mladých tanečnic a tanečníků v retro kostýmech, z nichž několik nejlepších bylo odměněno malou sladkou pozorností, Líbily se puntíkované šaty, retro účesy nebo taneční pár oblečený ve stylu "Bejbyho" z filmu Šakalí léta. Nechyběla tombola, dražba dortu nebo ukázka Zumby. Příjemné pro tanečníky bylo, že se kouřilo mimo hlavní sál. Večerem provázel moderátor Stanislav Jurík.

Revivalová kapela hrála do konce plesu do druhé hodiny ranní a bude pokračovat v koncertování již tuto sobotu 23. února od 20 hodin v plzeňském A. C. W. Saloonu v Kolárově ulici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám