Hlavní obsah

Kadaňské studio Reflex poděkovalo tancem

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční studio Reflex uspořádalo v kadaňském kulturním domě Střelnice čtvrtý ročník své akademie, která byla zároveň poděkováním sponzorům, rodičům i všem příznivcům.

Foto: Václav Vlasák
Článek

Diváky čekala pestrá paleta vystoupení, v nichž se představily všechny věkové kategorie. Pro některé členy tanečního studia to bylo vůbec jejich první vystoupení před tak velkým publikem. A kulturní dům byl zaplněn do posledního místa.

Jak nám prozradila vedoucí studia Romana Hříbalová, do Reflexu v současné době dochází 118 tanečnic a tanečníků. Přitom připadá pět chlapců na 113 dívek. Členové studia se pravidelně zúčastňují nejrůznějších soutěží.

Asi jejich největším úspěchem v loňském roce jsou dvě první místa z mistrovství Evropy v chorvatské Poreči, která vybojovaly velká formace v hlavní a malá formace v juniorské kategorii disco dance.

Akademie však především byla jedním velkým poděkováním všem, kteří tanečnímu studiu nějakým způsobem během roku pomáhají. „Moc všem za naše tanečníky ještě jednou děkuji a věřím, že nám zachovají přízeň i nadále,“ dodala Romana Hříbalová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám