Hlavní obsah

Jura Pavlica bavil obyvatele pozlovického domova pro seniory

Novinky, Kateřina Martykánová

Poslechnout si lidové písničky, zazpívat si a dokonce i popovídat se známým hudebníkem Jurou Pavlicou z Hradišťanu měli možnost obyvatelé Penzionu Spokojené stáří během středečního odpoledne. Společně s hosty Dne otevřených dveří tak měli možnost užít si toto netradiční setkání.

Foto: Penzion Spokojené stáří
Článek

Ani podzimní deštivé počasí nemohlo minulý týden pokazit náladu seniorů v pozlovickém penzionu. Zpříjemnit jim chvíle, které zde tráví, a potěšit je svým vystoupením totiž přijel Jura Pavlica. A že se nejednalo o jen tak nějaký koncert, poznali hosté již záhy.

O oblíbené písničky nejen z repertoáru Hradišťanu samozřejmě publikum nepřišlo, ale navíc je Jura Pavlica doplnil i poutavým povídáním. A kdo měl chuť, mohl se k němu i přidat.

Návštěva z Hradišťanu však nebyla jediným kulturním vyžitím, které na seniory v Penzionu Spokojené stáří čeká. Pravidelně se zde konají i jiné koncerty, taneční vystoupení, autorská čtení nebo třeba i kouzelnické představení. Kromě toho si senioři mohou užívat i výletů a procházek po krásném okolí Pozlovic a Luhačovic, kolonádních koncertů nebo třeba i tanečních zábav.

Reklama

Výběr článků

Načítám