Hlavní obsah

Hokejistky Karviné jsou mistryněmi republiky, porazily pražskou Slavii

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze zlatých medailí se mohou od soboty radovat hokejistky Karviné, které i v druhém finálovém souboji porazily pražskou Slavii. První finálové utkání se konalo minulou sobotu 23. února v Karviné.

Foto: Milan Haluška

Takto se dívky radovaly při výhře prvního finálového zápasu s pražskou Slavii na domácím ledě

Článek

Při prvním finále nedala karvinská děvčata Slavii šanci. Utkání skončilo vítězně pro Karvinou 7:2. Novinky o utkání informovaly.

Druhý a rozhodující finálový zápas proběhl v sobotu v Praze a karvinská děvčata dokázala Slavii znovu přehrát. Slavia byla po více než pěti letech poražena - zápas skončil 3:2 pro Karvinou. Holky se tak mohly radovat z mistrovského titulu a zlatých medailí.

"Po více než pěti letech máme hokejové Vánoce. Máme z toho samozřejmě ohromnou radost, protože po pěti letech se nám podařilo něco, v co jsme tajně doufali, ale takový výsledek jsme nečekali. S holkama to rozhodně pořádně oslavíme," řekl manažer karvinského ženského hokeje Libor Navrátil.

Reklama

Výběr článků

Načítám