Hlavní obsah

Hodonínská průmyslovka otevře letos už podruhé dveře veřejnosti

Novinky, Jana Slováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 30. listopadu a v sobotu 1. prosince se koná Den otevřených dveří na Střední škole průmyslové a umělecké v Hodoníně. V hlavní roli budou technické obory: Pozemní stavitelství a Technické lyceum, jejichž studenti mají své království v Brandlově ulici.

Foto: Jana Slováková

Den otevřených dveří na průmce v Hodoníně

Článek

Máte dítě v deváté třídě a nevíte, jaká střední škola by pro něj byla nejlepší? Nemá problémy s technickým myšlením a nedělá mu potíže ani matematika? Přijďte si prohlédnout hodonínskou průmyslovku za jejího běžného chodu. Nenechte si ujít Den otevřených dveří hodonínské průmyslovky v Brandlově ulici. Rádi vás tu přivítají jako každoročně i absolventy, kteří si chtějí prohlédnout místo svého studia a připomenout si svá studentská léta.

Budovou budou provádět sami studenti, spatříte zákoutí, která běžný kolemjdoucí nikdy neviděl. Zeptáte se samotných studentů na jejich studium na škole. Nasajete atmosféru školy přímo na místě.

Přisedněte si do středoškolských lavic a třeba se i naučíte něco nového...

Pro přijetí ke studiu na technické obory Pozemní stavitelství a Technické lyceum je podmínkou úspěšné složení přijímací zkoušky z matematiky. Informace k přihláškám ke studiu nebo k přípravnému kurzu na přijímací  zkoušky, který škola každoročně pořádá, najdete na webu školy.

Akce se koná v pátek 30. 11. od 8.00 do 17.00 a pokračuje v sobotu 1. 12. od 8.00 do 12.00 hodin. Více informací najdete na www.prumyslovka.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám