Hlavní obsah

Frýdek-Místek prodává přebytečný movitý majetek v aukcích

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statutární město Frýdek-Místek začalo loni nabízet přebytečný movitý majetek formou elektronické aukce a bude v tom pokračovat. Letošní první elektronická aukce bude na portále www.aukcefm.cz spuštěna 24. dubna a ukončena 30. dubna.

Foto: magistrát FM

aukce

Článek

V loňském roce se konaly tři elektronické aukce. Jejich prostřednictvím byly prodány tři desítky věcí za bezmála tři a půl tisíce korun. V nabídce byly nejen stoly, židle, skříňky a regály, ale také hrobová zařízení (pomníky, krycí desky i obruby) nebo hasičské hadice. Za nejvyšší částku bylo vydraženo jedno z hrobových zařízení, a to za 798 korun. 

Letos bude město v elektronických aukcích přebytečného movitého majetku pokračovat. Zařazen do nich bude nejen kancelářský nábytek, ale také výpočetní technika. Registrace zájemců o účast v aukci je bezplatná a lze ji provést jednoduše a rychle.

Na portálu www.aukcefm.cz je sekce REGISTRACE, kde zájemce vyplní požadované náležitosti, následně mu je na jeho e-mail zaslána informace o aktivaci účtu, ke které dojde prostřednictvím kliknutí na zaslaný link. Na portálu aukce je také sekce NÁPOVĚDA, kde je podrobně rozepsáno jak se registrovat, jak se následně do aukce přihlásit, ale i to jak provádět příhozy a tak dále.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám