Hlavní obsah

Drž hubu nebo tě zabiju, řval muž s nožem na recepční

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drž hubu nebo tě zabiju, slyšela recepční hotelu v Praze 1 v pondělí 15. srpna, když ji vyhrožoval útočník s kuchyňským nožem v ruce. Agresivního muže následně zadrželi strážníci nedaleko hotelu na lavičce.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Na pondělní službu nezapomene recepční z hotelu v Královodvorské ulici v Praze 1, kam vstoupil šestapadesátiletý agresivní muž a začal obtěžovat hosty. Když ho vyzvala, aby hotel opustil, nebo bude vyveden, vytáhl nůž a začal křičet: „Drž hubu, nebo tě zabiju.“

Na místo proto byla poslána hlídka nedaleko sloužících strážníků, ale útočník mezitím z hotelu odešel. Zaměstnanci hotelu muže strážníkům popsali a ti začali pátrat v okolí. Muž seděl za Staroměstskou radnicí na lavičce i s nožem v ruce. Hlídka strážníků musela použít donucovací prostředky, aby muže zadržela, protože se i nadále choval agresivně.

„Muž se po celou dobu choval agresivně, snažil se i s pouty na rukou utéct a křičel, že měl lidi v hotelu zabít,“ uvedl strážník Dušan Hubiscák. Hlídka muže ještě před předáním státní policii, odvezla zpět do hotelu, kde zaměstnanci hotelu potvrdili, že se jedná o výtržníka, který obtěžoval hosty a ohrožoval recepční.

Reklama

Výběr článků

Načítám