Hlavní obsah

Druhý ročník festivalu Ostroff Open air 2013 je na spadnutí

Novinky, Dalibor Szenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po vydařeném loňském prvním ročníku hudebního festivalu Ostroff open air, přichází pokračování. Tentokrát 7. září od 13 hodin na letním ostrově uprostřed obce Zdíkov nedaleko Vimperka.

Foto: Dalibor Szenci

Ostroff open air 2013

Článek

Kapela Osa Killers, která tento festival pořádá, se nevzdala svých cílů a i tento rok chce potěšit posluchače dobré muziky a zábavy. Proto se vrhla i do druhého ročníku festivalu.

Tentokrát vsadila, oproti minulému ročníku, na kapely lehce tvrdšího ražení.

Judas Priest revivalST - strakonická pocta průkopníkům nefalšovaného heavy metalu. Kapele Judas priest z Birgminghamu, která funguje od roku 1968 v čele s osobitým pěvcem Robem Halfordem. Uslyšíte pecky jako jsou Breakin the Law, Painkiller či Metal Gods. Strakonická parta vás nenechá ani na vteřinu vydechnout.

Prasátor (Alkehol revival) - kdo by neznal českou hospodskou kapelu drancující česká pódia již přes 20 let se svými pivními hity. Banda Prasátor vám předvede svou show k nerozeznání od originálu. Uslyšíte všechny pecky, které si budete zpívat až do ranních hodin.

OSA Killers - budějovická kapela, která již šestým rokem předává svou ethno crossover energii. Dnes již s jednou kytarou a v českém jazyce, ale stále se dvěmi zpěvy a neodmyslitelným australským nástrojem didgeridoo. Dřevo, které neumírá.

BU-FU - kapela, která míchá svůj koktejl ostrého rapu, hutné průrazné kytary a šlapající rytmiky. Banda zpívající česky, anglicky, ale i v rusky nenechá nikoho na pochybách, že si zaslouží ohlas.

A new chapter - crossoverová kapela z Děčína, přijede představit svou novou nahrávku Zbystři své smysly. Parta, která si pohrává s každým riffem a nutí fanouška, aby neuhnul pohledem.

Menhir - budějovická banda vycházející z hard and heavy kořenů rockové hudby. Trio, které stoupá rychlými kroky stále výš a výš. Má za sebou velmi vydařené turné po boku Arakainu a spoustu odehraných a našlapaných koncertů.

Meresiew - Táborští úderníci přivezou svůj nadupaný metal hardcore. S ničím se nepárají a s přesvědčivostí sypou do lidí ostré riffy plné hněvu a naštvanosti. Kapela o sobě tvrdí, že vše hraje ratata, tak se přijde přesvědčit, jestli je tomu opravdu tak.

Festival se koná za každého počasí. Areál bude vybaven velkokapacitními stany a při nepřízni počasí bude hlediště zastřešeno.

www.bandzone.cz/osakillers

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám