Hlavní obsah

Cyklista střet s nákladním vozem nepřežil

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragédií skončil v pondělí dopoledne ve Valašském Meziříčí střet nákladní soupravy s cyklistou. Osmasedmdesátiletý muž na následky těžkých zranění na místě zemřel.

Foto: HZS ZLK
Článek

Nehoda se stala krátce před půl dvanáctou na kruhovém objezdu v centru Valašského Meziříčí.  Řidič nákladního vozu Man s přívěsem vjížděl na kruhový objezd ve směru od Rožnova pod Radhoštěm a chtěl odbočit směrem na Hranice na Moravě do Masarykovy ulice. Z dosud nevyjasněných příčin srazil osmasedmdesáti­letého cyklistu.

Přivolaní zdravotníci už jen konstatovali, že senior utrpěl zranění neslučitelná se životem. Dechová zkouška u čtyřiačtyřicetiletého řidiče nákladní soupravy byla negativní.

Okolnosti nešťastného střetu policisté dál vyšetřují, o pomoc žádají svědky nehody. "Mohou se přihlásit na kterékoli policejní služebně, nebo na čísle 158," vyzval vsetínský policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám