Hlavní obsah

Absolut Deafers budou hvězdou Výkvětu

Novinky, Jana Langerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Absolut Deafers zahrají 11. července na festivalu Výkvět Open Air, který se koná ve Vojkovicích u Frýdku Místku. Jde o multižánrový festival, kde dále vystoupí například Pepa Nos, Slepí křováci nebo režisér Robin Lipa. Pro Absolut Deafers tohle bude první koncert po turné s Arakain a Lucií Bílou.

Foto: Výkvět Open Air

Výkvět Open Air

Článek

„Na Výkvět se moc těším, protože tam bude spoustu známých a mých oblíbených muzikantů a vše zaštiťuje pivovar Koníček, který sídlí za rohem,“ směje se zpěvák Jan „Joker“ Jašek. Kapela už na turné zařadila do repertoáru pět nových písní a dvě starší.

Turné Arakain & Lucie Bílá XXXIII Tour 2015 mělo dohromady 24 zastávek – ta poslední se konala 15. května v Jindřichově Hradci. Pro členy kapely bylo turné stejně příjemné jako v roce 2012, kdy společně s Lucií Bílou slavili 30 let Arakainu.

„Viděli jsme se po třech letech, ale ty nebyly vůbec znát,“ řekl kytarista Radek „Rado“ Sněhota.

Absolut Deafers  přináší na českou rockovou scénu mix syrové tvrdosti, melodiky a skvěle znějících metal-rockových riffů. Velkou zásluhu na celkovém dojmu má zpěvák Jan „Joker“ Jašek, kterému sekundují kytaristé Jiří „Cremil“ Czyž, Radek „ Rado“ Sněhota, baskytarista Aleš „Lemy“ Venglář a bubeník Václav Maďa. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám