Hlavní obsah

Nikol Moravcová stráví vánoční svátky na Staroměstském náměstí

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Nikol Moravcová bude svátky trávit převážně na Staroměstském náměstí. Její přítel Petr má vánoční trhy na starosti a dokonce bude mít na triku i vánoční strom. Tak snad bude pevně připevněn.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Nikol Moravcová

Článek

"Můj přítel Petr vybírá i kácí vánoční strom na Staroměstské náměstí a vybírá i všechny dekorace. Jeho firma má trh na starosti. Většinu času budu proto trávit s ním tam a místo pečení cukroví budu baštit trdla, cukroví a zahřívat se svařáky," prozradila Nikol Moravcová.

Štědrý den pak bude trávit u rodičů na Zbraslavi a s přítelem se setkají zase druhý den. "Tradičně ho trávím s našima. Maminka speciálně pro mě dělá lososa, protože nejím kapra ani maso. Bramborový salátek si ale nenechám ujít nikdy," upřesňuje Nikol.

Svátky si bude s přítelem užívat ve Špindlerově mlýně. "Přítel se tam stará o jeden ski areál a má tam také rodiče. Na Silvestra se vracíme do Prahy, protože Péťa pracuje a ohňostroj budeme trochu protekčně sledovat ze Staroměstské radnice," dodala sexy moderátorka.

Reklama

Související články

Jak přežít do Vánoc a nezešílet

Vánoce se blíží a s tím i všudypřítomná nervozita. Poradíme vám, jak Vánoce zvládnout bez shonu, zbytečného napětí a s pokorou tak, jak byli zvyklí trávit...

Paříž rozzářila vánoční výzdoba

Jakkoli je Paříž považována za město světel, nyní v předvánočním čase září ještě víc. Na světelné kráse jí totiž přidala vánoční výzdoba. Nejslavnější pařížský...

Výběr článků

Načítám