Hlavní obsah

Gabriela Partyšová to s nakupováním dárků nepřehání. Užívá si, že je rodina pospolu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letošní vánoční svátky už se pomalu chystá i moderátorka Gabriela Partyšová. Ta v posledních letech upustila od obíhání obchodů, kde sháněla vánoční dárky. Kvůli pandemii koronaviru se je totiž naučila kupovat přes internet.

Vánoce u Gabriely PartyšovéVideo: Novinky

 
Článek

„Jsem ten typ, který chce mít před Vánoci klid. Je pravda, že pandemie nás naučila, že vše nakupujeme online, takže jsem si nakoupila přes internet, všechny věci, které lze takto koupit,“ svěřila se nám moderátorka s tím, že to s dárečky nepřehání.

„U nás to není moc o dárcích, máme skromnější Vánoce, synovi už je 14 let, takže nemusíme dávat moc dárků pod stromeček, stačí jeden velký a pak nějaké ponožky,“ řekla moderátorka, která Vánoce tráví nejen se synem Kristiánem, ale i s celou svou rodinou.

Vánoční skořicové hvězdičky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové

Vánoce

„Máme se rádi, trávíme Vánoce s rodiči, přijede sestra s dětmi, máme to rádi, když jsme všichni pospolu, protože se moc nevidíme,“ prozradila moderátorka a popsala, kdo se u nich stará o štědrovečerní večeři.

„Můj otec dělá výborný salát, na jeho salát nesmí nikdo sáhnout, to má v režii tatínek. Já s mamkou se starám o ryby a děláme i řízky, takže si tak nějak tohle rozdělujeme společně i s cukrovím,“ dodala moderátorka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám