Hlavní obsah

Diana Kobzanová kupuje k Vánocům okna a dveře

– Praha
Novinky, Saša Šeflová

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová si postěžovala, že na Vánoce ji žádné překvapení nikdy nečeká. Partnerovi musí přesně říct, co by si přála, a to také pod stromečkem najde. Celkově si u nich v rodině potrpí spíš na praktické dárky. Mamince tak loni koupila dřevěné dveře a babičce zaplatila rekonstrukci koupelny.

Foto: Movember.com

Diana Kobzanová vánoční tradice nedodržuje.

Článek

Vánoční tradice se u Diany Kobzanové nikdy moc nedodržovaly už kvůli tomu, že je jedináček a její rodiče se rozvedli. „Trávily jsme je samy s mámou, tak jsme třeba nevydržely a dárky jsme si daly už dopoledne nebo tři dny předem a pod stromkem zůstalo jen pár nesmyslů ve stylu drogerie, ponožky a spodní kalhotky,“ vyprávěla.

„Až teď, když jsem starší, tak se snažím potkat i s tátou a babičkou. Jako mladší jsem to neřešila, ale teď si začínám uvědomovat, jak dlouho spolu ještě všichni budeme,“ svěřila se. „Všichni bydlí v jednom kraji, tak to zvládnu 24. prosince objet,“ upřesnila.

Dárky už si doma moc nedávají. „Já bych chtěla radši peníze, ale ty oni nemají. Mámě kupuji třeba dovolené, nebo jsem jí koupila nové dřevěné dveře. Babičce jsem loni nechala dělat komplet novou koupelnu. Bydlí ve starém paneláku. Ale to jsem jí řekla, že to je minimálně za dvoje Vánoce, protože to bylo opravdu mastné,“ svěřila se.

S partnerem si také na velká překvapení nepotrpí. „Většinou si řeknu, co chci, a to přesně najdu. Ale ani o chlup navíc. To už pes dostává dárků víc než já. Já mu loni koupila nějaké věci v Mont Blanc, jako sponu na peníze a manžetové knoflíčky. A pak kávovar, který si přál,“ prozradila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám