Hlavní obsah

Muž předvedl unikátní způsob, jak oplatit své ženě nevěru

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte důkazy, že vás podvedla manželka. Potřebujete to ze sebe nějak dostat, nechcete jí oplácet stejnou mincí a plus k tomu všemu máte skvělý smysl pro humor. Co z toho vznikne? Recenze hotelu, kde muže žena se svým nadřízeným měla údajně podvést. Pro nezaujatého pozorovatele reakce k pobavení. Pro zmíněnou ženu už asi o něco méně...

Foto: Westgrove Hotel

Hotel Westgrove není nejlepším úkrytem pro nevěrníky.

Článek

Muž se rozhodl ubytovací zařízení Westgrove Hotel v irském městečku Clane ohodnotit hned pěti hvězdami z pěti. Ve své recenzi místa, kde se měl pár oddávat tajným radovánkám, se nebál zajít do detailů a některé kvality hotelu vyzdvihl nad ty ostatní.

„Manželce a jejímu šéfovi se pokoj líbil natolik, že s ním zůstala v posteli téměř až do samotného odhlášení se z hotelu. Po popíjení v baru a milování se v krásné vaně byli dobře odpočinutí a mohli volně pokračovat v luxusní manželské posteli. Nejsem si úplně jistý, zda šlo o dobrý poměr cena/kvalita, protože pobyt byl účtován na mou kreditní kartu a proplacen následně firmou, protože na faktuře figurovala obě jména,” stálo mimo jiné v recenzi, kterou se nyní baví celý svět.

Podvedený manžel ve své recenzi také informoval, jak se mu podařilo k informacím dostat, a varoval tak všechny nevěrníky a nevěrnice, kteří by v budoucnu chtěli v tomto ubytovacím zařízení trávit příjemné chvilky se svými utajenými protějšky.

Hotelu poděkoval

„Když to tak sečtu, je to bezva místo, ale ti, co podvádějí, by si měli být vědomi toho, že jejich pobyt je zaznamenán do nejmenšího detailu a archivován po dobu více než jednoho roku. Poskytuje navíc kopie rezervace a faktur za celý pobyt, včetně účtenek z baru a za pouštění placených filmů na pokoji. Díky Westgrove!” zní druhá část recenze zveřejněné přes Google Plus.

Čtyřhvězdičkový Westgrove hotel má 96 pokojů a na svých internetových stránkách informuje, že si v něm mohou hosté užít komfort a příjemný noční spánek. Britská média se pokoušela hotel kontaktovat se žádostí o vyjádření, avšak to zástupce hotelu striktně odmítl.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám