Hlavní obsah

Seriál Slunečná se u diváků chytil

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Prima se raduje, její nový seriál Slunečná, který se vysílá v úterý a ve čtvrtek od 20.15 proti dlouholetému a úspěšnému seriálu Novy Ordinace v růžové zahradě, se u diváků zřejmě chytil.

Foto: TV Prima

Eva Burešová a Bára Jánová jako sestry v seriálu Slunečná.

Článek

Slunečná měla již podruhé za sebou přes milion lidí u televizorů a Ordinace kolem 900. tis. diváků starších patnácti let. Děj je zasazen na český venkov a ohraničen čtyřmi tématy: dvě sestry (jedna hodná, druhá mrcha), zájemce o rozlehlé pozemky, záměna prince a chuďase a boj o rodinné dědictví, který představuje zemědělská farma.

Foto: Prima

Slunečná. Lucie Polišenská a Jan Plouhar.

Ředitelka obsahu FTV Prima Lenka Hornová a zároveň jedna z autorek scénáře se domnívá, že k úspěchu seriálu přispělo více okolnosti. „Ač se jedná o vztahový seriál, nepřinášíme jen romantiku, ale i komedii a drama. Mixujeme venkovské prostředí s rušným pražským světem plným byznysu. Každý divák si zde může najít kousek svého světa,“ sdělila dramaturgyně Právu.

Slunečná, předválečná zábava v dnešním outfitu?

Film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám