Hlavní obsah

Nová DVD: Zloba: Královna všeho zlého, Terminátor: Temný osud, Psí kusy a Addamsova rodina

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět let po filmu Zloba: Královna černé magie vychází pokračování s podtitulem Královna všeho zlého. Terminátor se opět vrátil ve filmu s podtitulem Temný osud. Veselý psík je hrdinou animované komedie Psí kusy. Addamsova rodina dostala animovanou verzi.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Zloba: Královna všeho zlého

Zloba žije spokojeně na Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl, ale nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem a Růženkou je důvodem k radosti, ale nečekaný zvrat dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války.

Zloba: Královna všeho zlého, USA 2019, rodinný fantasy, 118 min., režie: Joachim Ronning, hrají: Angelina Jolie, Ed Skrein, Elle Fanningová, Michelle Pfeifferová a další

Obal DVD

Terminátor: Temný osud

Nový smrtící Terminátor, Rev-9 se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou, která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace, vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází ti tři cestu k T-800, který se zdá být poslední nadějí.

Terminátor: Temný osud, USA 2019, thriller/sci-fi, 129 min., režie: Tim Miller, hrají: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Edward Furlong, Tom Hopper a další

Obal DVD

Psí kusy

Lumpík je trochu rozmazlený veselý pes, který nic neví o skutečném světě plném nástrah. Užívá si nejlepší pochoutky a drbání každý den. Jednoho dne se ale bude muset vydat za plot svého bezpečného domova a zažije dobrodružství, které si ani ve snu nedokázal představit.

Psí kusy, Kanada 2019, animovaná komedie, 87 min., režie: Kevin Johnson

Obal DVD

Addamsova rodina

Ikonická Addamsova rodina každý rok vyhrává všechny soutěže Halloweenu. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě a malým i velkým divákům se bude snažit dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení.

Addamsova rodina, USA 2019, animovaný, 90 min., režie: Greg Tiernan, Conrad Vernon, v českém znění: Zuzana Ďurdinová, Martin Písařík, Lucie Kušnírová, Jan Köhler a další

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám