Hlavní obsah

Zpěvačka Lily Allen chtěla být vždy slavná

Právo, Jaroslav Špulák

Britská zpěvačka Lily Allen bez skrupulí přiznala, že vždycky chtěla být slavná. Dcera herce Keitha Allena a filmové producentky Alison Owenové to oznámila v rozhovoru pro britský deník The Daily Telegraph.

Foto: ČTK

Lily Allen si šla za slávou od dětství.

Článek

„Vždycky jsem chtěla zpívat, ale myslím si, že ještě více jsem chtěla být slavná. Viděla jsem, že se slavnými lidmi zacházejí lépe než s ostatními. Chtěla jsem se cítit výjimečně,“ řekla devětadvacetiletá zpěvačka a dodala, že jí k tomuto pocitu dopomohla i matka.

„Máma se hezky a dobře oblékla a šla na udělování cen BAFTA nebo nějakou filmovou premiéru. Cítila jsem, že chci, aby to bylo skutečné, abych do světa celebrit patřila a necítila, že si na to jen hraju,“ vyjádřila se.

Lily Allen se narodila 2. května 1985 v Londýně. V roce 2006 vydala debutové album Alright, Still obsahující skladbu Smile, která ovládla britský singlový žebříček. Komerčně úspěšné album jí přineslo nominace na Brit Awards a Grammy.

O tři roky později spatřila světlo světa druhá studiovka It’s Not Me, It’s You, za kterou si z ceremoniálu Brit Awards zpěvačka odnesla sošku pro Nejlepší britskou sólovou interpretku. Lily Allen má na kontě i tři prestižní ceny Ivor Novello, které uděluje Britská akademie textařů, skladatelů a autorů.

Začátkem května vydala třetí studiové album Sheezus (2014).

Reklama

Výběr článků

Načítám