Hlavní obsah

TV: Mirka Čejková se vrací s magazínem Extra

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Prima nabídne od pondělí 17. dubna další programovou novinku. Pětadvacetiminutový magazín reportáží Extra se začne objevovat denně mimo neděli vždy od 19.15 hodin. Moderovat ho bude Mirka Čejková. Má jít o bulvárně-reportážní magazín určený nejširšímu spektru diváků.

Článek

Náplň magazínu tvoří reportáže s velmi širokou paletou témat, na které v běžném zpravodajství nezbývá čas ani prostor. Nemají chybět reportáže o společenských událostech, kuriozitách, dramatických osudech známých i neznámých lidí, reportáže ze záchranných i zásahových akcí, unikátní lékařské zákroky, střípky ze života celebrit či neobvyklé situace a události z celého světa.

Reportáže chce televize Prima získávat dvěma způsoby - bude točit vlastní z domácího prostředí a pro zahraniční témata využívat zahraniční agentury - zejména RTL Explosiv. "Existují čtyři základní oblasti, kterých by se reportáže měly dotýkat - zajímavé osudy, společenské události, dramata - situace, při nichž se tají dech, a život celebrit. Samozřejmě i mnohé další," přibližuje obsahovou náplň magazínu šéfredaktor vlastní tvorby Primy Petr Nezval.

Extra bude moderovat Mirka Čejková, která se po delší době vrací na obrazovku. "Mirka je profesionálka a je prototypem moderátorky, jakou jsme si pro náš magazín představovali. Má bohaté zkušenosti nejen ze zpravodajství a není jí cizí ani vtip a nadsázka," prohlásil Petr Nezval.

"Do budoucna bude mít magazín Extra moderátory dva, naše představa je taková, že se budou střídat. Momentálně hledáme Mirce kolegu či kolegyni," dodal Nezval.

A jak se na své působení na Prima TV těší Mirka Čejková? "Moderovala jsem zprávy, talk show, life pořady, magazíny i soutěže. Takže Extra do toho zapadá. Těším se na profesionální spolupráci a na tým lidí, kteří vědí, co od pořadu chtějí i jak ho připravit, a to, bohužel, dnes není všude samozřejmostí.," říká o své nové práci Čejková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám