Hlavní obsah

Svěrák a Uhlíř vystoupí v O2 areně

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinné hudební představení nazvané Trvalky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře se odehraje letos 28. října. Uvedená autorská dvojice se při ní vůbec poprvé představí v pražské O2 areně, a oslaví tak se svými malými i velkými fanoušky padesát let své spolupráce.

Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř

Článek

„S písněmi je to jako s rostlinami. Když naši fanoušci rozhodli, že některé z nich budou trvalky, chceme jim to oplatit a uspořádat pro ně velký koncert, kde ty písně zazní. Sejdou se zde rodiče, kteří je ještě znají, a jejich děti, které je už znají,“ řekl k chystanému vystoupení Zdeněk Svěrák.

Jaroslav Uhlíř dodal: „Odolné kořínky zapustily a ozdobou záhonu se staly takové trvalky jako Dělání, Když se zamiluje kůň nebo třeba Barbora píše z tábora. Je jich na třicet.“

Koncert bude průřezem érou společného skládání písniček. Ty jsou známé nejenom z alb, ale i z celovečerních filmů Ať žijí duchové, Tři veteráni, Lotrando a Zubejda, Tři bratři a dalších.

Představení Trvalky budou moderovat Bára Poláková a Pavel Liška. Vstupenky jsou v prodeji od 590 korun. Dětské slevy do 140 cm platí pro kategorie vstupenek na ploše.

Reklama

Výběr článků

Načítám