Hlavní obsah

Nové knihy: Bellová, Zafón, Robertsová, Krýslová i Skolek

Právo, František Cinger

Nová próza Bianky Bellové, další překlad Carlose Zafóna, komiks Ždibřich i audiokniha Vlastimila Vondrušky.

Foto: Novinky

Nové knihy

Článek

Bianca Bellová:

Mona

On a je zdravotní sestra, on skoro ještě dítě. Setkávají se na troskách svých životů, na troskách starého světa, na troskách jedné nemocnice, do níž jako všudypřítomné šlahouny plevelných popínavek proniká svět nový. Lepší asi nebude. Ale co když třeba ano?

Host, 269 Kč, e-kniha 199 Kč

Obal knihy

Carlos Ruiz Zafón:

Pohřebiště zapomenutých knih: Labyrint duchů

Alicia Grisová je španělskou tajnou službou pověřena vyšetřováním přísně utajovaného případu – záhadného zmizení španělského ministra kultury Mauricia Vallse. Pátrání ji zavede do magické Barcelony, kde se seznamuje s Juanem Semperem, který znal její rodiče.

Kalibr, přeložila Athena Alchazidu, 888 stran, 499 Kč

Obal knihy

Nora Robertsová:

Povolené ztráty

Onen osudný večer byla pro Simone návštěva kina s kamarádkou lékem na zlomené srdce. Pro Reeda jen další přivýdělek na brigádě. Vtom zazněly výstřely. Na zemi zůstaly ležet desítky nevinných lidí. Zatímco se oba léčí z hrůz, vyčkává vrah, aby znovu zaútočil.

Alpress, přeložila Veronika Nohavicová, 448 stran, 369 Kč, e-kniha 259 Kč

Obal knihy

Victoria Brownleeová:

Láska a sýr v Paříži

Jak nejlépe přežít zlomené srdce? Ella se po nečekaném rozchodu vydává z Austrálie do Paříže a začíná nový, dobrodružnější život. Neumí ani slovo francouzsky, přesto si najde práci i svůj oblíbený obchod se sýry a učí se mluvit, jíst i milovat po francouzsku.

Metafora, 336 stran, 349 Kč

Obal knihy

Michaela Krýslová:

Čuně, seber to! 

Novopečená pejskařka Pepina Karásková z 3. B neví, kam dřív skočit. Nikdy by ji nenapadlo, že starat se o štěně dá člověku tolik zabrat. Po okolí se vážně pohybuje nějaké čuně, protože ulice jsou samý bobek. Nebyla by to Pepina, aby hned s kamarády nezačala spřádat plány...

Cattacan, 80 stran, 199 Kč

Obal knihy

Richard Skolek:

Ždibřich

Komiksové stripy ze života intelektuála Ždibřicha – zkazí vám den, unudí vás k smrti, znechutí povýšeností a vytočí sarkastickými poznámkami. Zrodil se, aby kritizoval, glosoval, nenechal na vás jedinou nit suchou. Je to podivín, má rád jen sám sebe, ostatní ho ale milují.

Zoner Press, 128 stran, 220 Kč

Obal knihy

Vlastimil Vondruška:

Záhada mrtvého netopýra

Napínavá detektivka z rudolfinské Prahy. Dcera alchymisty Giovanniho da Ponte Fiorella spolu s přáteli vyšetřuje vraždu dalšího z alchymistů na dvoře Rudolfa II., mistra Guldrama z Oybinu. U jeho těla se nalezl mrtvý netopýr, proto se o případ zajímá taky inkvizice…

Radioservis, Cd, mp3, 8:5 hodin, čte Eva Josefíková, 299 Kč

Obal knihy

Renáta Fučíková:

Historie Čechů v USA

Od objevení Ameriky až do roku 1990 zanechali Češi na území dnešních Spojených států nesmazatelnou stopu. Objevitelé, poutníci, uprchlíci, osadníci. Slavný kartograf Martin Bohemus nebo princ Ruprecht Falcký, J. V. Sládek, A. Dvořák, Lustig či Forman.

Práh, 196 stran, 890 Kč

Obal knihy

Jason Aaron:

Doctor Strange 4: Mr. Misery

Mr. Misery má jediný cíl. Ublížit člověku, který ho stvořil. Doctoru Strangeovi. A začne tím, že zaútočí na jednoho z kouzelníkových nejbližších spojenců. Připoutejte se a připravte se na návrat děsivého Dormammua a na pomstu Empirikul! Epické finále éry Jasona Aarona!

Crew, přeložila Kateřina Tichá, 136 stran, 349 Kč

Obal knihy

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám