Hlavní obsah

Nová DVD: Život Adéle, Boj o Hedvábnou stezku a další

Právo, Věra Míšková

Druhá část filmu Gangster Ka má podtitul Afričan. Dospívání mladé dívky je námětem vítězného filmu Cannes 2013 Život Adele. V Boji o Hedvábnou stezku uvidíme Jackieho Chana i Johna Cusacka. Před teroristy i úřady utíká Milla Jovovichová ve filmu Poslední přežije.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 14. týden

Článek

Gangster Ka: Afričan

Nová DVD

Příběh, inspirovaný podnikatelem Radovanem Krejčířem, který utekl českým policistům doslova pod rukama. Afričan sleduje jednak útěk titulní postavy Kraviece alias Káčka přes Seychely do Jihoafrické republiky, jednak přerod zábavného podvodníka v nemilosrdného gaunera, který bez nejmenších skrupulí vraždí.

Gangster Ka: Afričan, Česko 2015, 100 min., režie: Jan Pachl, hrají: Hynek Čermák, Predrag Bjelac, Filip Čapko, Vlastina Svátková a další.

Život Adéle

Nová DVD

V 15 letech Adèle nemá pochybnosti o tom, že dívky chodí s kluky. Její život se však obrátí vzhůru nohama, když potká Emmu, mladou ženu s modrými vlasy, která jí umožní objevit touhu a prosadit se jako dospělá žena. Adèle dospívá, hledá sama sebe, ztrácí se a znovu nachází…

Život Adèle, Francie 2013, 179 min., režie: Abdellatif Kechiche, hrají: Léa Seydouxová, Adèle Exarchopoulosová, Jeremie Laheurte, Mona Walravensová a další.

Boj o Hedvábnou stezku

Nová DVD

Když zkorumpovaný římský vůdce Tiberius vyrazí v čele obří armády, aby si nárokoval Hedvábnou stezku, Huo An se skupinou zkušených bojovníků spojí síly s elitní legií zběhlých římských vojáků vedených generálem Luciem a pokusí se zajistit křehkou rovnováhu sil v regionu. Postaví se Tiberiovi na odpor ve velkolepé bitvě.

Boj o Hedvábnou stezku, Čína 2015, akční drama, 127 min., režie: Daniel Lee, hrají: Jackie Chan, John Cusack, Adrien Brody a další.

Poslední přežije

Nová DVD

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž.

Poslední přežije, USA 2015, akční, 96 min., režie: James McTegiue, hrají: Milla Jovovichová, Pierce Brosnan, Angela Bassetová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám