Hlavní obsah

Nová alba: Testament, Steve Aoki, All Time Low i Conception

Právo, Jaroslav Špulák

Někteří muzikanti vydání svých desek vzhledem k pandemii koronaviru a na to konto odložených turné odložili. Jiní naopak s nahrávkami přispěchali, v posledních dnech například americká thrashová legenda Testament, zajímavý tvůrce a producent Steve Aoki či navrátivší se norská metalová parta Conception.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Testament: Titans of Creation

Třinácté studiové album americké thrashmetalové kapely Testament začalo vznikat na cestách již před třemi lety. Kolekce, která se nese v klasickém duchu jmenovaného hudebního stylu, přináší tucet nových skladeb.

Foto: Nuclear Blast

Nové album

Steve Aoki: Neon Future IV.

Americký hudebník a producent Steve Aoki vydal své první album řady Neon Future v roce 2014. Čtvrté pokračování jeho série má nejvíce skladeb, dvacet sedm. Na desce se podílela řada hudebních hostů, například Sting, Zooey Deschanel, Monsta X, Backstreet Boys, Mike Shinoda, will.i.am, Travis Barker a další. Každá skladba přináší zajímavý nápad, ať už z oblasti popu či elektronické hudby, které je kolekce zasvěcena.

Foto: Ultra

Nové album

All Time Low: Wake Up Sunshine

Americká poppunková kapela All Time Low vydala novou desku po třech letech. Pracovala na ní v domácím studiu svého bubeníka Ryana Dawsona, takže si mohla na jeho přípravu dopřát dost času. Výsledkem je svižné a melodické dílko s patnácti písněmi.

Foto: Fueled by Ramen

Nové album

Conception: State of Deception

Norská powermetalová kapela Conception vznikla v roce 1989. V první fázi existovala do roku 1998, poté se na chvíli vrátila v roce 2005 a aktuálně je ve své třetí etapě na scéně dva roky. Proto je novinka sice už páté album v její diskografii, vychází ale třiadvacet let po předešlé dlouhohrající desce. Kromě tradičního powermetalu jsou na ní i prvky progresivních prvků stylu.

Foto: Noise Records

Nové album

Mystery Jets: A Billion Heartbeats

Nová deska britské indierockové kapely Mystery Jets měla vyjít již loni v září. Tehdy ale byla hospitalizovaná zpěvačka Blaine Harrisonová, a tak se emise posunula na letošní duben. Plánované turné bylo však již kvůli koronaviru přeloženo. Kapela nabízí alternativní rock s mocným klubovým zvukem.

Foto: Caroline International

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám