Hlavní obsah

Nová alba: David Crosby, Tomáš Klus či Anne-Marie

Právo, Jaroslav Špulák

Hudební veterán David Crosby poslal do světa příjemně rockové sólové novinky. Anne-Marie se zase ubírá popovou cestou a Tomáš Klus spojil dvě své poslední digitálně vydané nahrávky v jedno speciální album. Pozornost si zaslouží i nové počiny kapel Descendents a Bratislava Hot Serenades.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

David Crosby: For Free

Americký písničkář a hudebník David Crosby byl zakládajícím členem kapel The Byrds a Crosby, Stills & Nash. For Free je jeho osmé sólové album, na kterém v deseti písních prezentuje přívětivou rockovou hudbu čerpající z atmosféry šedesátých a sedmdesátých let minulého století.

Foto: BMG

Nové album

Tomáš Klus: Pět pohromadě/ČauČesku

Zpěvák Tomáš Klus vydal ve speciální edici album se dvěma digitálně vydanými kolekcemi z minulých měsíců. Jsou na něm nahrávky Pět pohromadě, kterou nazpíval se svou ženou Tamarou, a politicky laděná ČauČesku, na níž spolupracoval s novinářem Jaroslavem Kmentou.

Foto: archiv T. Kluse

Nové album

Anne-Marie: Therapy

Therapy je druhé album britské zpěvačky Anne-Marie, celým jménem Anne-Marie Rose Nicholsonové. Na sbírce dvanácti písniček se stylově snoubí pop a r’n’b. Mezi hosty alba jsou mimo jiné Niall Horan nebo Rudimental.

Foto: Asylum

Nové album

Descendents: 9th & Walnut

9th & Walnut je osmé studiové album americké punkrockové kapely Descendents. Nahráno bylo ve dvou časových obdobích, v letech 2002 a 2020. Obsahuje osmnáct písní, které skupina napsala v období roků 1977 až 1980, ale nikdy předtím je nevydala, stejně jako nové nahrávky starších písní.

Foto: Epitaph

Nové album

Bratislava Hot Serenades: Keď sa raz zídeme

Nové album orchestru Bratislava Hot Serenaders je věnováno slovenské taneční hudbě třicátých a čtyřicátých let minulého století. Vedle více známých titulů, jakými jsou například písně Gejzy Dusíka, se na něm objevují i méně známé. Orchestr přináší posluchačům unikátní dobovou atmosféru.

Foto: Pavian Records

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám