Hlavní obsah

Nejvíce hlasů v anketě Českého lva zatím mají dlouholeté herecké hvězdy

Novinky, Lucie Poštolková

Už týden probíhá hlasování o nejoblíbenějšího českého filmového herce a herečku v rámci udílení cen Českého lva. Podle průběžných výsledků se v čele drží dlouholeté herecké hvězdy jako je Karel Roden, Ondřej Sokol, Vojtěch Dyk, mezi ženami pak Hana Maciuchová, Zlata Adamovská nebo Eliška Balzerová. V anketě, jejímž mediálním partnerem je Seznam.cz, je možné hlasovat do 29. února 2012.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Karel Roden se zařadil do TOP 10 v hlasování v anketě O nejoblíbenějšího herce.

Článek

V anketě o nejoblíbenější českou herečku a herce, která je součástí Českého lva, mají filmoví fanoušci do konce hlasování na ovlivnění pořadí ještě osm dnů. Drtivá většina hlasujících sází na známá jména zkušených herců. Přičemž až šest z deseti hlasů udělily v dosavadním průběhu ankety ženy.

„Mile nás překvapil zájem veřejnosti o první ročník hlasování v anketě O nejoblíbenějšího herce a herečky,“ říká za Seznam.cz jeho marketingový ředitel Michal Vodák. „Anketa je pro širokou veřejnost i samotné filmové fanoušky novou příležitostí. Mohou totiž hodnocení filmové poroty obohatit vlastním pohledem a výběrem nejoblíbenějšího herce a herečky.“

Vstupenky na slavnostní vyhlášení a afterparty

Lidé mohou hlasovat v anketě až do půlnoci 29. 2. 2012. Každý hlasující přitom může dát jeden hlas svému nejoblíbenějšímu herci a jeden nejoblíbenější herečce, hlasovat lze jen jednou na stránkách www.ceskylev.seznam.cz.

Účastníci soutěže mohou vyhrát dvě vstupenky na slavnostní vyhlášení a předávání cen, které držiteli umožní vstup i na afterparty s herci a herečkami. Samotní výherci ankety získají od Seznam.cz věcný dar. Anketa O nejoblíbenějšího českého filmového herce a herečku běží jako součást letošního ročníku Českého lva pod záštitou Seznam.cz, který je zároveň hlavním mediálním partnerem vyhlašování cen ČFTA Českého lva.

Slavnostní vyhlášení ankety Českého lva proběhne večer 3. března, jež může veřejnost sledovat v rámci přímého přenosu. Předávání cen bude moderovat dlouholetá česká slavice Lucie Bílá.

TOP 10 v hlasování v anketě O nejoblíbenějšího herce a herečku dle abecedy:
HerciHerečky
Radim FialaEliška Balzerová
Ivan TrojanEva Holubová
Karel RodenHana Maciuchová
Martin DejdarIvana Chýlková
Vojtěch DykJiřina Bohdalová
Miroslav DonutilLucie Vondráčková
Rudolf HrušínskýSimona Stašová
Jiří MacháčekTatiana Vilhelmová
Josef AbrhámTereza Voříšková
Ondřej SokolZlata Adamovská

Reklama

Související témata:

Související články

Moderátorkou Českých lvů bude Lucie Bílá

České lvy bude 3. března 2012 ve Velkém sále pražské Lucerny moderovat čtrnáctinásobná Česká slavice, držitelka Ceny Thálie a jedenáctinásobná držitelka Ceny...

Výběr článků

Načítám