Hlavní obsah

Na chystaném swingovém albu Robbieho Williamse bude zpívat Lily Allenová

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tomto týdnu oznámil vydání svého nového alba se swingovými melodiemi britský zpěvák Robbie Williams. Kolekce se bude jmenovat Swings Both Ways a zpívat na ní bude i zpěvačka Lily Allenová.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Robbie Williams připravuje nové album.

Článek

Představí se v coververzi skladby Dream A Little Dream, kterou v minulosti zpívaly například Ella Fitzgeraldová, Doris Dayová a kapely The Mamas & The Papas, The Courteeners nebo Chapel Club.

„Dream A Little Dream je jednou z mých oblíbených písní, čili jsem vůbec neváhala, když mě Robbie k duetu přizval. Během nahrávání jsem byla trochu nervózní. Zejména poté, když jsem se Robbieho zeptala, co mám dělat, a on řekl, abych byla sama sebou. Myslím, že jsme tu píseň nazpívali tak, jak si to zaslouží,“ řekla Lily Allenová.

Foto: Profimedia.cz

Lily Allenová nazpívá s Robbiem Williamsem píseň Dream A Little Dream.

Samotné album Swings Both Ways by mělo vyjít 18. listopadu a mělo by na něm být třináct skladeb. Hostovat v nich kromě Lily Allen budou ještě Kelly Clarksonová, Olly Murs, držitel Grammy Michael Bublé či Rufus Wainwright, jenž s Williamsem spolupracoval na titulní písni.

Reklama

Výběr článků

Načítám