Hlavní obsah

Na Broumovskou kytaru míří Ledecký, na Oldies festival Boney M

Svátkem jednodenních hudebních akcí lze nazvat sobotu 25. června. Přestože počasí neslibuje leckde ideální podmínky, konají se na mnoha místech v zemi a jsou žánrově velmi pestré.

Foto: archiv umělce

Janek Ledecký se raduje z doby, kdy už zase může koncertovat.

Článek

Ve východočeském Broumově proběhne další ročník jednoho z nejstarších českých hudebních festivalů Broumovská kytara. Pořadatelé na něj letos pozvali Janka Ledeckého, který se svou skupinou zazpívá své největší hity, dále kapely Gaya Mesiah či Prago Union. Akce začne ve 14.40 hodin.

Ostravský Oldies festival se v sobotu zaměří na představování světově proslulých skupin z osmdesátých a devadesátých let. Mezi účinkujícímu budou Boney M, stejně jako popová kapela Karma. Vystoupí i boyband Caught In The Act, italská tanečbí skupina Capella, DJ Shaun Baker a další.

Foto: ČTK

Boney M vystoupí na Oldies festivalu.

Na Slezskoostravském hradu se v severomoravské metropoli odehraje Country fontána. Představí se Robert Křesťan a Druhá tráva, Taxmeni, Pozdní sběr, Epydemye a další. Akce začíná ve 13 hodin.

V Kroměříži proběhne Revival fest. Příznivci světových hvězd na něm sice originální umělce neuvidí, budou si ale moci v podání snaživých revivalových projektů poslechnout slavné skladby naživo. Zahrají Wanastowi Vjecy Revival, Ozzy Tribute CZ, AC/DC Tribute a další. Akce začne ve 13 hodin.

Hlavní hvězdou Rockového vítání léta, které proběhne v Kutné Hoře, bude Miloš Dodo Doležal. Kouty fest přivítá Muchu, E!E nebo Brutus. V Olomouci na Dolním náměstí se odehraje druhý ročník pouličního kulturního festivalu Olomouc (o)žije. Začne v 17 hodin.

Anketa

Chystáte se v létě na nějaký hudební festival?
Určitě ano
14,2 %
Zvažuji to
6,1 %
Ne
79,7 %
Celkem hlasovalo 8470 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám