Hlavní obsah

Ferrell a Wiigová z komedie Ženy sobě spojili síly

Novinky, Stanislav Dvořák

Nezávislá komedie Welcome to Me má spojit téměř kultovního herce a herečku, jež je rovněž symbolem bláznivého humoru. Kristen Wiigová a Will Ferrell spolu nyní točí Zprávaře 2 a už jednají o dalším snímku.

Článek

Pokračování Zprávaře točí Adam McKay a právě jeho žena, Shira Piven, by chtěla režírovat snímek Welcome to Me. Scénář napsal Eliot Laurence. Pojednává prý o ženě trpící psychickou poruchou, která vyhraje milióny v loterii. Rozhodne se, že je utratí za televizní talk show o svém životě.

Wiigová se po komedii Ženy sobě stala jednou z nejžádanějších hereček v Hollywoodu. Rozjednaných má asi pět filmů. Will Ferrell je rovněž v jednom kole. Jeho filmy se nebojí jít do extrémů a jsou střídavě geniální nebo velice divné.

Už 20. prosince 2013 půjde do kin pokračování komedie Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, která nadchla příznivce nekorektního humoru v roce 2004. Také první díl režíroval Adam McKay. V dalších rolích hráli Christina Applegateová, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner, Fred Willard, Paul F. Tompkins, Danny Trejo, Darcy Donavan, Adam McKay, Judd Apatow, Luke Wilson, Jack Black či Ben Stiller.

Zprávař byl příběhem lehce úchylného a namyšleného televizního moderátora Rona Burgundyho ze 70. let, který se domníval, že mu žádná žena nemůže odolat. Ke svádění nové kolegyně však používal ty nejtrapnější postupy a hlášky, přičemž byl hojně povzbuzován svými tupými spolupracovníky, kteří ho považovali za poloboha. Burgundy nakonec srdce krásné novinářky získá, ale vzápětí se stávají konkurenty u moderátorského stolku a propuká mezi nimi nová nenávist.

Reklama

Výběr článků

Načítám