Hlavní obsah

Elektronické beaty, Bittová i Dunaj. Blíží se Pop Messe

Mezinárodní festival Pop Messe se odehraje 29. a 30. července v Brně v areálu fotbalového stadionu Za Lužánkami a okolo Bobycentra. Nabídne ambiciózní dramaturgii. Vyhýbá se běžným českým kapelám, které hrají na všech letních akcích.

Foto: Tomáš S. Polívka

Iva Bittová

Článek

„Vynaložili jsme velké úsilí, abychom vytvořili unikátní festivalový program. Je pro nás čest hostit v Brně umělce takového formátu. Během dvou dnů na sklonku července nás čeká přes šest desítek hvězd z celého světa, které vystoupí na celkem pěti pódiích. Do začátku zbývá pár dní a my se nemůžeme dočkat pozitivní energie, skvělé hudby a společných zážitků,” uvedl dramaturg festivalu Tomáš Kelar.

Na třech pódiích se má vystřídat šedesát umělců.

„Skepta, grimová legenda z UK, králové elektronických beatů Bicep, melodický a textově úderný rap Kae Tempest, shoegaze legendy 90. let Ride, mistři barokního popu Son Lux a britský praotec dubstepu vystupující pod hlavičkou The Bug a Flowdan,” vyjmenoval umělce.

Jak zní elektro house, který se inspiroval v severní Africe, předvede Acid Arab. Z české scény se mají objevit Midi Lidi, raper Smack One a ikony české alternativní scény - Iva Bittová s kapelou Dunaj a Monika Načeva.

Foto: Popmesse

Son Lux

Pořadatelé nabízejí i ubytování na kolejích Jana Amose Komenského a návštěvníci mohou využít speciální festivalovou jízdenku za padesát korun na oba dny. České dráhy poskytnou 25% slevu všem cestujícím s platnou vstupenkou na Pop Messe 2022. Speciální slevový kód je dostupný na festivalových webových stránkách popmesse.cz.

Dvoudenní i jednodenní vstupenky jsou v předprodeji v síti GoOut do 28. července.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám