Hlavní obsah

Pohádka Čertí brko představuje písničku

Pohádka pro celou rodinu Čertí brko vstupuje do kin 29. listopadu. V hlavních rolích se představí Judit Bárdosová, Jan Cina a Ondřej Vetchý.

klip z filmu Čertí brkoVideo: Falcon

 
Článek

Na jedné z pekelných poboček u města Pytlov přestane fungovat čertí brko, které zapisuje lidské hříchy. Lucifer vyšle s novým čertím brkem do světa trochu zmateného čerta Bonifáce. Místní šejdíř mu ale kouzelné brko ukradne a tím se spustí řetěz nešťastných událostí. Je na Bonifácovi, aby osvobodil Pytlov, zachránil peklo i získal srdce krásné Markétky.

„Mám rád filmy, jako je například Šíleně smutná princezna s originální výtvarnou stylizací a výbornými písničkami. I v naší pohádce máme tři písničky. A podle mě jsou to hity,“ slibuje režisér Marek Najbrt.

Jednou z písniček je zamilovaný duet Bonifáce a Markétky v podání Jana Ciny a Judit Bárdosové. „Ve filmu, kde se zpívá, jsem asi nikdy nehrála, tak je to obrovská zkušenost a písnička je moc krásná, takže je to i radost. Doufám, že jeden z důvodů, proč budou mít lidé tuhle pohádku rádi, budou právě písničky,“ říká Judit Bárdosová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám