Hlavní obsah

Chystejte popcorn. Chris Pratt sbalí Jennifer Lawrencovou ve vesmíru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před několika hodinami vypustila firma Sony Pictures první ukázku z pravděpodobného komerčního hitu Passengers (Pasažéři). Je v ní populární Jennifer Lawrencová, Chris Pratt a k tomu ještě romance ve vesmírné lodi, která každou chvíli může vybuchnout. Materiál, ze kterého popcorn doslova prýští.

BEZ KOMENTÁŘE: Upoutávka na film PassengersVideo: Sony Pictures

 
Článek

Jennifer a Chris jsou jedinými  pasažéry obrovské lodi, která letí někam ke hvězdám. Celá posádka je dlouhodobě „zmražená“, protože by se jinak cíle nedožila. Dvojice se však nějakým omylem probudí. Zatímco flirtuje na baru za asistence barmana-robota, ukáže se, že loď není v nejlepším stavu a možná se všichni brzy rozprsknou ve volném prostoru.

Kariéra jedné z nejoblíbenějších hereček současnosti se do značné míry točí kolem fantasy a sci-fi. Asi před deseti lety se mladičká „Jen“ vymanila ze světa TV seriálů, prorazila v Hollywoodu a jejím nejlepším filmem se stala Terapie láskou, za kterou dostala prvního Oscara. Finančně se mezitím zajistila různými teenagerskými X-meny a sérií Hunger Games.

Foto: Columbia Pictures

Film Passengers (Pasažéři)

O filmu Passengers se říká, že bude směsí akční sci-fi, humoru a romantiky. U takových příběhů silně hrozí, že se různé styly „utlučou“ a ve výsledku to naštve obě cílové skupiny - jak fanoušky sci-fi, tak dívky, které viděly Hunger Games a chtěly jít na „něco zamilovanýho“.

Genialitou díla si je naprosto jist režisér Morten Tyldum. Podle něj jsou oba herci absolutně skvělí, hrozně na sobě makají a výborně k sobě sedí. Prý to bude „jízda plná emocí“.

“Budete se smát a brečet a zadržovat dech...,“ slibuje Tyldum. „Je tam napětí a taky se hodně zasmějete. Chtěli jsme udělat hravý film a když máte Chrise a Jen, je nemožné ho nemít. Přišli se spoustou nápadů na place. A jsou oba extrémně zábavní.“

Passengers vstoupí do kin na Vánoce v Americe a v lednu u nás.

Reklama

Výběr článků

Načítám