Hlavní obsah

S Terminátorem až do hrobu. "Arnie" potvrdil pátý i šestý díl

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Arnold Schwarzenegger potvrdil, že natáčení Terminátora 5 je na spadnutí a bude i šestý díl. "Pětka" se prý začne točit příští rok a bude navazovat na příběh Terminator 4 Salvation.

Článek

"Nemohu říct moc, protože to chtějí držet v tajnosti, ale příští rok to začnu točit," slíbil bývalý guvernér Kalifornie a nyní opět herec na plný úvazek.

"Bude to jeden z nejtěžších filmů, které jsem kdy natočil. Máme šest měsíců na přípravu, takže budu trénovat a dostanu se do té nejlepší fyzické a psychické kondice, jaké můžu, než to začne."

"Navazuje to na Salvation, i když někteří producenti a majitelé práv nebyli moc nadšení z toho, co udělal McG (režisér minulého dílu). Přesto cítili, že to je dost dobré na to, aby se pokračovalo, a chtějí pátým a šestým dílem uzavřít celou sérii."

Podle serveru Guardian by se mohl k režii Terminátora 5 dostat Justin Lin, to je ovšem hodně neoficiální informace.

Návrat Arnolda Schwarzeneggera do hlavní role by mohl zvednout zájem o značně upadající sérii, která od Terminátora 2 v podstatě vaří z vody. Druhý díl točil ještě James Cameron a fanoušci by velmi uvítali, kdyby se ujal i pátého dílu, ale režisér už dlouhodobě dává najevo, že ho další pokračování této série nezajímají.

Prvního Terminátora natočil již v roce 1984 s minimálním rozpočtem. Z vysmívaného Arnolda Schwarzeneggera tehdy udělal megahvězdu a velice levná temná sci-fi se stala klasikou žánru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám