Hlavní obsah

Aerosmith: Perryho rozčílil Tylerův záměr

Právo, Jaroslav Špulák

Joe Perry, kytarista americké pětice Aerosmith, je rozladěn nedávno zveřejněným záměrem zpěváka Stevena Tylera, jenž se chce stát porotcem nové série televizní soutěže American Idol. Prohlásil to poté, co jeho kolega sdělil, že se bude ucházet o místo v soutěži po Simonu Cowellovi, který ji nedávno opustil.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvák Steven Tyler a kytarista Joe Perry při koncertě Aerosmith v Praze

Článek

Kromě Perryho jsou prý zpěvákovým výrokem zaskočeni i ostatní členové Aerosmith. Na budoucnost kapely v důsledku toho hledí se značnými rozpaky, neboť soudí, že práce v televizním programu bude klást na Tylera velké časové nároky.

„Jako všichni ostatní, i já jsem se to dozvěděl z internetu. Přitom to není žádná drobnost,“ řekl Perry listu Boston Herald. „Hrajeme spolu čtyřicet let a on mi to nemohl říct! Proč s tím dělá takové tajnosti? Jestli má Steven už s produkcí programu nějakou dohodu, bude to mít určitě vliv na chod kapely. My si také chceme svůj život plánovat.“

V Aerosmith zjevně přetrvávají problémy, které vyvrcholily loňským Tylerovým odchodem ze sestavy a jeho záměrem dva roky nevystupovat. Ucházel se také o post zpěváka skupiny Led Zeppelin. Kapela však nakonec rozpory překonala a vyrazila na turné, během něhož navštívila také Prahu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám