Hlavní obsah

Žena u Řevničova honila po silnici psa, srazilo ji auto

Novinky, jap
Řevničov

Na silnici I/6 u Řevničova na Rakovnicku došlo v neděli večer k vážné dopravní nehodě. Řidič mercedesu tam srazil ženu, které na silnici utekl pes a ona se jej snažila chytit. Vážně zraněnou ženu transportoval po nehodě do nemocnice vrtulník letecké záchranky.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda uzavřela silnici I/6 u Řevničova na RakovnickuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici I/6 mezi Řevničovem a Krušovicemi na Rakovnicku. Podle prvotních informací mělo auto, ve kterém žena cestovala jako spolujezdkyně, přistavit u krajnice ve směru na Prahu. Ženě ale z auta utekl pes. Když ho odchytila, srazilo ji auto jedoucí směrem na Karlovy Vary. Žena skončila po nehodě vážně zraněná v příkopu u silnice.

„To auto stojící u krajnice v protisměru na mě ještě na poslední chvíli blikalo, ale už jsem nestihl zareagovat. Ženu jsem vůbec neviděl,” řekl reportérovi Novinek řidič, který ženu srazil. V místě v době nehody silně pršelo.

Policisté silnici na několik hodin obousměrně uzavřeli. Ženě nejprve pomáhali hasiči, poté se k nim připojili také záchranáři. Společně pak vážně zraněnou ženu přenesli do vrtulníku, který ji přepravil do jedné z pražských nemocnic.

Nehodu na místě zadokumentovali policisté i kriminalisté. Ti teď budou zjišťovat, zda se nehoda opravdu stala tak, jak ji popsali svědci, respektive řidič, který ženu srazil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám