Hlavní obsah

Ve Frýdlantu nad Ostravicí se utopili tři mladíci

Právo, ČTK, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve Frýdlantu nad Ostravicí na Frýdecko-Místecku se v pátek odpoledne topili tři mladíci ve věku od 20 do 25 let. Jeden zemřel, dalšího se snažili převézt v kritickém stavu do nemocnice, ale zemřel ještě během snahy záchranářů o jeho resuscitaci. Tělo třetího se podařilo najít až v sobotu dopoledne, řekl mluvčí moravskoslezské policie René Černohorský.

Foto: HZS MSK

Po třetím mladíkovi, který se topil ve splavu ve Frýdlantu nad Ostravicí se pátrá už druhý den

Článek

Tragédie se stala v pátek po 16:20 ve splavu v ulici Kamenec. „Dvě osoby byly z vody vytaženy a resuscitovány. Bohužel i přes pomoc jedna zemřela a druhá je v kritickém stavu,“ uvedl policejní mluvčí René Černohorský pár desítek minut po zásahu. Později se bohužel potvrdilo, že i druhý muž ve věku 24 let zemřel.

„I on byl z vody vyloven z vody před příjezdem záchranářů. Na břehu řeky a následně v sanitním vozidle probíhala jeho resuscitace. Přes veškeré úsilí posádek byla snaha o záchranu marná, a i tohoto pacienta musela lékařka záchranné služby prohlásit za zemřelého,“ sdělil mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Foto: HZS MSK

Pátrání po třetím mladíkovi, který se topil ve splavu Frýdlantu nad Ostravicí.

Po třetím mladíkovi se pátralo od pátečního odpoledne, bezýsledně. Akce, do níž byl zapojen i vrtulník s termovizí pokračovala od sobotního rána.Tělo mladíka se našlo během dopoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám