Hlavní obsah

V domě u Prahy našli mrtvou ženu, policie zadržela jejího 18letého syna

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Násilné úmrtí 50leté ženy v rodinném domě v Dobřichovicích v okrese Praha-západ vyšetřují od pátečního poledne středočeští kriminalisté. Z vraždy je podezřelý její syn.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie na místě činu. Archivní videoVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V domě byla nalezena mrtvá žena, která měla bodné poranění. Policisté na místě zadrželi jejího 18letého syna, který je z činu podezřelý. Kriminalisté již zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin vraždy,“ řekl Novinkám mluvčí policie Pavel Truxa s tím, že obviněn zatím nebyl.

Do Dobřichovic vyjela také záchranná služba. „Vzhledem k okolnostem případu nebudeme podávat žádné informace,“ dodala mluvčí Petra Effebergerová.

Tři podobné případy

Od začátku června je to už čtvrtý podobný případ v Česku. V prvním červnovém týdnu našla policie starší manželský pár v domě v Teplicích. [celá zpráva]

Druhý den oznámila policie z Teplic nad Metují, že našla mrtvého 50letého muže a 51letou ženu [celá zpráva]. V obou případech šlo zřejmě o vraždu a následnou sebevraždu.

Dva mrtvé pak našla policie také 9. června v rodinném domě na Příbramsku. S největší pravděpodobností tam syn zabil svou matku a následně spáchal sebevraždu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám