Hlavní obsah

Policie po nehodě uzavřela D8 za Prahou kvůli agresivním fanouškům

Praha
Aktualizováno

Dálnice D8 je uzavřena nedaleko za hranicí Prahy směrem do centra města kvůli agresivním cestujícím v havarovaném autobusu. Na místě jsou zhruba dvě desítky policejních vozů. Uvedl to mluvčí pražské policie Jan Daněk. Situaci zkomplikovali fotbaloví fanoušci, které autobus převážel.

Fotbaloví fanoušci zkomplikovali řešení nehody na D8Video: Novinky.cz, Novinky

 
Článek

Autobus se srazil před 17.00 hodin se dvěma osobními auty, nikdo se ale nezranil. Dálnice měla být uzavřena do 19.00 hodin, ale nakonec policie termín posunula až za 20.00.

„Nehoda se obešla bez zranění, ale cestující z autobusu byli lehce agresivní. Policisté je musí zklidnit,“ popsal situaci Daněk a upřesnil: „Na místo míří další policejní posily.“

Foto: Novinky

Policie musela kvůli fanouškům povolat posily, aby zvládla komplikovanou situaci po nehodě na dálnici D8.

Fanoušci začali po nehodě pobíhat po okolí. Nakonec se však zklidnili a shromáždili před autobusem, kde začali tancovat. „Dálnice byla uzavřena, aby se nestala další nehoda,“ dodal mluvčí s tím, že k monitorování situace byl vyslán i policejní vrtulník.

Jak uvedl Daněk pro Novinky, cestující z autobusu jsou fanoušci jednoho z fotbalových klubů. Podle zdroje Novinek jel autobus z Teplic, kde hrála Zbrojovka Brno a prohrála 2:0.

Doprava je odkloněna na exitu Zdiby na Pražskou ulici ve Zdibech. Bližší informace k okolnostem nehody zatím policie neuvedla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám