Hlavní obsah

Policie našla v bytě mrtvou modelku Kateřinu Netolickou

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litvínov
Aktualizováno

Litvínovská policie našla v neděli odpoledne v jednom z bytů mrtvou ženu. Z prvních informací vyplývá, že nešlo o násilnou smrt. Podle informací Novinek je mrtvou modelka Kateřina Netolická, která vyhrála soutěž Top modelka nového tisíciletí.

Modelka Kateřina Netolická se objevila v řadě reklam a titulních stránek módních časopisů.

Článek

„Mohu potvrdit, že jsme vyjížděli k nálezu mrtvé ženy v litvínovském sídlišti Hamr. Lékař na místě nezjistil příčinu úmrtí, a proto byla nařízena pitva. Předběžně však nebylo zjištěno cizí zavinění,“ řekla v úterý Novinkám mluvčí policie Ludmila Světláková s tím, totožnost ženy nemůže komentovat.

Podle informací Novinek bydlela modelka v bytě s hokejistou Jakubem Petružálkem, který hraje za Jekatěrinburg .

Čerstvě šestadvacetiletá Kateřina Netolická vyhrála v roce 2004 modelingovou soutěž Top modelka nového tisíciletí, která jí otevřela cestu na výsluní modelingu. Pracovala pro značku Prada, L’Oreal či H Objevila se třeba na titulní stránce časopisu Dolce Vita.

V poslední době se věnovala kickboxu. V říjnu se stala mistryní ČR závodníků K1 do 70 kilogramů. Soutěžila za klub Kickbox Baník Most.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám