Hlavní obsah

Po noci s „Pavlem z Kladna” v hodinovém hotelu zmizely muži věci za 17 tisíc

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Kriminalisté vyšetřují krádež v hodinovém hotelu v Praze 10, kde muži zmizely věci za 17 tisíc korun. Došlo k tomu podle jeho výpovědi po setkání s člověkem, který se představil jako Pavel z Kladna a se kterým šel poškozený do hotelu přespat. Muže zachytila bezpečnostní kamera. Podle svědků, kteří ho na fotce poznali, se jedná o recidivistu.

Foto: Policie ČR

Policie vyšetřuje krádež v hodinovém hotelu

Článek

Ke krádeži došlo 24. září, policie po podezřelém dosud marně pátrala, obrátila se proto ve čtvrtek na veřejnost s prosbou po pomoc. Během dne policisté informovali, že se po zveřejnění výzvy ozvali svědci, kteří ho poznali. „Jedná se o 42letého recidivistu, který je momentálně ve výkonu trestu odnětí svobody pro majetkovou trestnou činnost,” sdělil mluvčí policie Jan Daněk.

Jaký bude další postup, police neupřesnila, případ se dále vyšetřuje. „Poškozený se seznámil v restauraci na Národní třídě s mužem, který se představil jako Pavel z Kladna, a po nějaké době spolu odešli přespat do zmiňovaného hotelu,“ sdělil mluvčí.

Hodinové hotely zažívají v Česku renesanci

Domácí

„Ráno, když se poškozený probudil, tak zjistil, že mu někdo z batohu odcizil peněženku s doklady a platební kartou, tablet a značkové pero. Pavel už v pokoji také nebyl,“ upřesnil mluvčí.

Police případ vyšetřuje jako krádež a hledala muže zachyceného bezpečnostní kamerou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám