Hlavní obsah

OBRAZEM: Řidič sahal pro dudlík a vrazil do auta v protisměru

– KROMĚŘÍŽ
Novinky, pno

Nepozornost řidiče jednoho z vozů stála v úterý za nehodou, která se stala u boce Nítkovice ve Zlínském kraji. Muž se údajně nahýbal pro dudlík svého dítěte, přitom přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem.

Článek

:. Policisté při vyšetřování nehody. Foto: HZS Zlínského kraje

Při nehodě se srazila Škoda Felicia combi a VW Golf. „Řidič prvního vozu se údajně nahýbal pro dudlík svého dítěte, které převážel v sedačce na předním sedadle. Ve chvilce nepozornosti se dostal při jízdě do protisměru, kde čelně narazil do druhého auta,“ řekl mluvčí hasičů Ivo Mitáček.

:. Čelní střet vozidel. Foto: HZS Zlínského kraje.

Sám řidič ani jeho sedmiměsíční syn neutrpěli zranění. Protijedoucí řidička se však udeřila do hrudníku a nehodou byla otřesena. Oba řidiči odmítli odbornou pomoc zdravotnické záchranné služby, a tak hasiči poskytli alespoň první předlékařskou pomoc zraněné ženě.

:. Čelní srážka vozů u Nítkovic. Foto: HZS Zlínského kraje

„Následně však byla odvezena do nemocnice svým manželem, který k nehodě přijel. Malé batole v bezpečnostní sedačce neutrpělo žádné zranění, ale z preventivních důvodů bylo nakonec také převezeno k lékařské prohlídce, a to dalším rodinným příslušníkem,“ doplnil mluvčí hasičů.

:. Oba vozy mají po nehodě zničenou přední část. Foto: HZS Zlínského kraje

Reklama

Výběr článků

Načítám