Hlavní obsah

Mladíci si vyrazili do vinotéky, sebrali kasu a zmizeli

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Nezvaní hosté navštívili Galerii slováckých vín v Uherském Hradišti. Vybrat si tam však nepřišli tradiční moravský nápoj, ale kasu. V nestřeženém okamžiku si odnesli devět tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději v galerii vínVideo: Policie ČR

 
Článek

Ke krádeži příruční pokladny s devíti tisíci korunami a poukazy na odběr vín stačily dvěma neznámým mladíkům pouhé dvě minuty. Ke krádeži došlo v úterý v 17:07 ve chvíli, kdy v prodejně nebyl žádný zákazník a obsluhující muž odešel do místnosti pro zaměstnance.

„Pokladničku s penězi překryl utěrkou. V tom momentu vstoupili do provozovny dva mladíci. Nešli kupovat víno, ale šmejdit a hledat, co by se dalo ukrást. Využili chvilky, kdy za pultem nikdo nebyl, a hledali, kde jsou peníze,“ přiblížil policejní mluvčí Aleš Mergental.

Foto: Policie ČR

Dva mladé zloděje zabraly při krádeži pokladny průmyslové kamery.

Pachatele zachytily bezpečnostní kamery. „Jedná se o mladíky okolo dvaceti let, kteří jsou vysocí zhruba 170 cm, štíhlé postavy. Oba měli na sobě tmavé kalhoty, tmavé bundy, jeden z nich měl kšiltovku se žlutým emblémem, druhý kšiltovku bez znaku,“ konstatoval mluvčí.

Foto: Policie ČR

Dva mladé zloděje zabraly při krádeži pokladny průmyslové kamery.

Pokud by měl kdokoliv informace o pachatelích, ať je sdělí na policejním oddělení, nebo na telefonní lince 974 678 651. Za spáchání trestného činu krádeže budou po odhalení a dopadení oběma pachatelům hrozit až dva roky vězení.

Foto: Policie ČR

Dva mladé zloděje zabraly při krádeži pokladny průmyslové kamery.

Reklama

Výběr článků

Načítám