Hlavní obsah

Dva školáci z Hodonínska si vzali své úspory a zmizeli

Hodonín

Dva školáci z Veselí nad Moravou na Hodonínsku se nevrátili domů, pátrá po nich policie. Pohřešovaní bratři jsou ve věku dvanáct a deset let. Mohou být kdekoli v ČR.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Bratři měli odejít z domu ve středu ráno do školy, tam však nedorazili a nevrátili se ani domů. Doma zanechali mobilní telefony, vzali si však s sebou svoje úspory. „Policisté po nich pátrali v terénu, prověřovali místa, ke kterým mají nějaký vztah,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Policisté hledali 11letou dívku ze Šternberka, našli ji v pořádku

Krimi

Oba chlapci byli zřejmě naposledy viděni ve středu odpoledne při cestě linkovým autobusem, z něhož vystupovali v Uherském Hradišti. Podle policie je možné, že cestují dále a mohou být kdekoli. Policisté proto žádají veřejnost o pomoc při pátrání.

Bratři jsou vietnamského původu, starší je oblečený v černé bundě s kapucí a reflexními zelenými prvky, u sebe by měl mít tmavý batoh. Mladší by na sobě měl mít černou bundu s tmavě zelenými prvky na ramenou, měl by mít šedý batoh. Informace o chlapcích mohou lidé sdělit na tísňové lince policie 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám