Hlavní obsah

Nehoda kradeného auta, které pronásledovala policie, uzavřela dálnici D11

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnice D11 před Hradcem Králové byla uzavřena po pronásledování ukradeného auta. Po zastavení ještě lehce popojelo a narazilo do policejního vozu. Nikomu se nic nestalo. Informovala o tom krajská policejní mluvčí Ivana Ježková. Před 07:00 uvedla, že uzavírka potrvá ještě nejméně hodinu.

Foto: dopravniinfo.cz

Policisté při zásahu na D11. Záběr z dálniční kamery

Článek

Policisté podle mluvčí ukradený vůz pronásledovali od Poděbrad. „Auto jelo velkou rychlostí. Po zastavení kvůli tomu, že má automat, poskočilo a narazilo do boku služebního vozidla,“ uvedla mluvčí. Obě auta jsou podle ní poškozená.

Po pronásledovaném autě podle Ježkové pátrají policisté z jiného kraje. „Vzhledem k tomu, že je to vozidlo odcizené, nemůžeme nehodu ukončit dřív, než přijedou kolegové, kteří po vozidle pátrají,“ doplnila. Nechtěla upřesnit, o jaké auto jde. Na místo přijeli kriminalisté.

Auta se srazila krátce po 05:00 před koncem dálnice na 90. kilometru ve směru na Hradec Králové. O uzavírce mezi 84. a 90. kilometrem informovalo Národní dopravní informační centrum před 06:00. Dopravu policie odklání na 84. kilometru na dálnici D35 směrem k Opatovicím nad Labem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám