Hlavní obsah

Policie hledá chlípníka, který se ve vlaku na Liberecku hodinu ukájel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Policie na Liberecku pátrá po mladému muži, který v říjnu hodinu masturboval ve vlaku. Žádá svědky i občany, kteří znají totožnost podezřelého, aby se jim ozvali na tísňovou linku.

Foto: Policie ČR

Fotografie mladíka, kterou policie v souvislosti s případem zveřejnila.

Článek

Čin se odehrál 22. října ve vlaku ze Staré Paky do Liberce. „V čase od 14:10 do 15:15 hodin mezi Košťálovem a stanicí Liberec - Pilínkov se uvnitř soupravy dopouštěl nevhodného chování, které popudilo cestující. Na veřejnosti, kde se nacházely přepravované osoby, mezi nimiž byly i nezletilé osoby, masturboval,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Pohotoví cestující si počínání mladíka natočili a materiály následně předali policii. Podle ní muž vystoupil v Liberci a směřoval do centra města. Jedna ze svědkyň následně čin oznámila. Policisté muže podezřívají z trestného činu výtržnictví.

„Cestující a svědci, kteří mají jakékoli informace vedoucí ke ztotožnění muže na fotografii, ať se obrátí na policii prostřednictvím linky 158, případně také na číslo 974 467 100,“ požádal Robovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám