Hlavní obsah

Policisté mají popis ženy, která odložila novorozence do popelnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb
Aktualizováno

Kriminalisté znají podobu ženy, která v Chebu zřejmě odložila novorozeně do kontejneru na odpadky. Zároveň žádají případné svědky o poskytnutí bližších informací. Holčičce, které zdravotníci říkají Anička, se daří dobře a je mimo ohrožení života.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Krajští kriminalisté pátrají po ženě ve věku 20 až 30 let. Je štíhlé postavy s černými vlasy česanými do culíku. Žena na sobě měla nápadně barevné oblečení,“ řekl Právu krajský policejní mluvčí Pavel Valenta.

Naposledy byla žena viděna v den nálezu dítěte kolem 09:00 v okolí obchoďáku Lidl ve Františkových Lázních v doprovodu neznámého muže. „V té době byla těhotná,“ doplnil Valenta. Policisté nyní uvítají každou informaci, která by vedla k osvětlení případu. Lidé mohou volat na linku 158 nebo věc oznámit na jakékoliv policejní služebně.

Holčička, kterou lidé našli v pondělí podchlazenou, je ve stabilizovaném stavu mimo ohrožení života. „Přijímá stravu a je velmi vitální,“ sdělil mluvčí nemocnice Vladislav Podracký. Ten už v pondělí informoval, že se pravděpodobně narodila v den nálezu.

Nešťastná událost se odehrála v ulici Matěje Kopeckého v Chebu, a to přesto, že se ve městě nachází babybox, do kterého mohou matky novorozeňata anonymně odkládat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám