Hlavní obsah

Silné stroje, které s trávou opravdu zatočí, mají značku AL-KO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ano, záleží opravdu jen na nás, jak bude náš trávník vypadat! Jakou péči věnujeme jeho očistě a probuzení po zimě, správnému hnojení a pravidelnému sečení! A hlavně – jakou vybereme sekačku! Správným rozhodnutím jsou kvalitní německé stroje AL-KO.

Správným rozhodnutím jsou kvalitní německé stroje AL-KO.

Článek

Jestli chcete opravdového Všeuměla, tak jistě zvolíte v Rakousku vyrobenou benzinovou sekačku AL-KO Classic 5.15 VS-A Plus, která zvládá čtyři funkce: sečení, sběr trávy, mulčování a boční výhoz. Pohání ji nový motor značky AL-KO a rychlost pojezdu nastavíte plynule tak, jak vám to nejlépe vyhovuje. Oceníte šířku záběru 51 cm, možnost šestileté záruky i dobrou cenu 9990 korun.

Šťastnou volbou bude, pokud si vyberete benzinovou sekačku AL-KO Highline 46.5 SP-A. Už proto, že můžete využít prodlouženou sedmiletou záruku, která podtrhuje kvalitu stroje vymyšleného v Německu a vyrobeného v Rakousku. Také u něj najdete komfortní nastavení výšky střihu a řadu dalších užitečných funkcí, dohromady jen za 8590 Kč.

Rotační sekačky AL-KO díky vyosenému tělu dosekávají přesně k okrajům záhonů nebo k plotům. Přesto jsou na zahradě místa, kde využijete výklopnou a otočnou hlavici elektrické strunové sekačky AL-KO GTE 450 Comfort. Tohoto pomocníka pro přesnou údržbu trávníku získáte za pouhých 1590 Kč.

Více ZDE

Výběr článků

Načítám