Hlavní obsah

O kolik zaplatíte méně, když půjčku splácíte řádně? Rozdíl je obrovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připravili jsme pro vás příklad půjčky na 50 000 Kč, který ukáže, kolik spotřebitel ušetří, pokud splácí nebo nesplácí řádně. Výsledek je překvapující.

Odpouštění splátek.

Článek

Výsledek porovnání najdete v tabulce zde.

Akční půjčky s odpuštěním splátek vyvolaly vlnu žádostí o nové úvěry. Lidé, kteří splácí řádně ve splatnosti, mohou na půjčce ušetřit desetitisíce korun, což je pro mnoho zájemců o bankovní půjčku velmi lákavé.

Kolik splátek vám banka odpustí?

U půjčky na 50 000 Kč vám banka za řádné splácení odpustí klidně i 13 splátek. Při měsíční splátce 995 Kč se jedná o částku, která mnoha lidem tvoří podstatnou část platu. RPSN řádným splácením klesne z 15,97% na 10,37% a celková splatná částka bude jen 64 271 Kč.

Srovnání úvěrů online

Půjčky s odpuštěním splátek, případně další akce, najdete například v online srovnání úvěrů na Sfinance.cz. Na portále najdete úvěry seřazené podle RPSN nebo pravděpodobnosti poskytnutí.

Z tabulky, na kterou se můžete podívat zde, vyplývá, že půjčka s odpuštěním splátek patří mezi nejvýhodnější na trhu. Uvažujete-li nad úvěrem, pak se rozhodně vyplatí nečekat a této populární nabídky využít.

Výběr článků

Načítám