Hlavní obsah

Nejčastější obavy při koupi ojetého vozu se u Emil Frey Select rozplynou jako pára nad hrncem

Komerční článekEMIL FREY SELECT

Kupovat ojetý automobil v nepřehledné džungli tuzemských bazarů je obrovské riziko. Právě proto je takový zájem o kvalitní ojeté vozy od Emil Frey Select – u tohoto švýcarského programu prodeje ojetin totiž nehrozí žádné nepříjemné překvapení.

Foto: Emil Frey Select

Emil Frey Select: švýcarský program prodeje certifikovaných ojetých vozů

Článek

Každý z nás zná určitě řadu lidí, kteří mají velmi nepříjemné zkušenosti při koupi ojetého vozu z klasického autobazaru. Triků, které vychytralí bazaristé používají, je celá řada a jejich odhalení vyžaduje zkušeného odborníka. Naštěstí se však s příchodem švýcarského programu prodeje certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select na našem trhu konečně objevila možnost koupě ojetého auta bez rizika.

Foto: Emil Frey Select

Prodejna v Kolbenově ulici v Praze

U Emil Frey Select - www.emilfreyselect.cz - jsou v nabídce vozy, které byly prodány v rámci celoevropské sítě prodeje nových aut. Kromě velkého výběru mají tedy naprosto transparentní původ, technický stav či najeté kilometry. Vše je zkontrolováno vyškoleným specialistou a za nabízené vozy tak může Emil Frey Select skutečně ručit. Namístě tak nejsou ani časté obavy z toho, že bude mít ojeté auto poruchu.

Foto: Emil Frey Select

Prodejní sklad v pražské Hostivaři nabízí stovky vozů k okamžité testovací jízdě

U certifikovaných vozů Emil Frey Select je totiž zdarma nabízena záruka minimálně jeden rok, která je platná v celé EU a majiteli je k dispozici je i profesionální asistenční služba. Férovou nabídkou je každé auto ihned vyzkoušet a možnost vůz bez udání důvodů do 30 dnů od pořízení vrátit.

Foto: Emil Frey Select

Pečlivá příprava a reálné foto – nemilé překvapení vás nečeká

Výběr článků

Načítám