Hlavní obsah

Město na dlani, příroda na dosah. To je rezidence .142 Radlická

Komerční článekReal-Treuhand Reality s.r.o.

Už letos v létě bude na svažitém pozemku mezi Malvazinkami a Radlickou ulicí v Praze 5 dokončen nepřehlédnutelný bytový projekt, nesoucí neobvyklý, ale velmi výstižný název .142 RADLICKÁ. Detailně se s ním můžete seznámit na veletrhu Bydlení v Praze.

Projekt .142 Radlická

Článek

Projekt .142 RADLICKÁ developerské společnosti Real-Treuhand Reality nabízí nejenom 35 nových bytů, ale i prvotřídní administrativní plochy o rozloze 995 m2. Zájemci o bydlení v oblíbené rezidenční lokalitě si zde mohou vybírat z bytů 1+kk až po dvoupodlažní high-class mezonet. Jejich výměry se pohybují od 36 do 159 m2 a většina z nich má buď prostornou lodžii, nebo terasu; některé bytové jednotky mají i vlastní předzahrádky. Byty s výhledy na východ a západ jsou velkými francouzskými okny propojeny se zelení ve svahu. Do horních ustupujících podlaží jsou situovány prostorově nadstandardní byty s velkorysými střešními terasami, na nichž je vše připraveno pro umístění jacuzzi.

High class mezonet

Autory projektu jsou architekti Jan Šesták a Marek Deyl ze studia pha. Pod podobou kompletně zařízeného vzorového bytu, který je od poloviny března možné navštívit, je podepsán ateliér RANNÝ architects.

High class mezonet

Přijďte na veletrh Bydlení a seznamte se s tímto jedinečným projektem, který už na podzim přivítá své první obyvatele.

High class mezonet

Výběr článků

Načítám