Hlavní obsah

Těhotná Eva Aichmajerová: Bude to zase kluk

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová Decastelo (31) čeká chlapečka. Výbavičku pořizuje v modré barvě, a i když ultrazvuk ještě pohlaví miminka definitivně nepotvrdil, moderátorka si je jistá. "Kdyby to byla holka, manžel mi řekl, že mě pošle na genetické testy. Umí jenom kluky," směje se.

Článek

Eva Aichmajerová je ve čtvrtém měsíci těhotenství. S manželem Reném Decastelem jsou přesvědčeni, že jejich druhý potomek bude opět chlapeček. "Manžel už má dva syny, holky mu nejdou. Navíc náš syn Michálek má ještě pět bratranců a jen jedinou sestřenici. Holky prostě Decastelovi nedělají," usmívá se moderátorka.

Ultrazvuk zatím ale pohlaví miminka neprozradil. "Mezi nohama mělo mimčo pupeční šňůru. Nedalo se poznat, zda to je holčička nebo chlapeček. A předpokládám, že to, co pan doktor říkal, že je pupeční šňůra, nebylo nic jiného. To bychom zřejmě měli doma pořádnýho borce," prozrazuje se smíchem.

Pomalu už zařizuje pro druhého potomka výbavičku. "Nejde odolat těm malinkatejm hadříkům. Protože tak nějak počítáme s klukem, kupuji vše v klučičích barvičkách," upřesnila moderátorka.

Při nákupech v jednom obchodě pro děti se dokonce setkala s Leošem Marešem. Ten moderoval slavnostní otevření Galerie Harfa a v jednom z obchodů se potkali s Evou. "Leošův Kubík i můj Michálek zbožňují dinosaury, takže bylo jasné, že oba musíme těm našim prckům nějakého pořídit," dodala Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Aichmajerová je podruhé těhotná

Eva Aichmajerová - Decastelo (31) je podruhé těhotná. Exkluzivní informaci Novinkám potvrdila sama moderátorka. Maminka ročního Michaela s manželem Reném...

Výběr článků

Načítám