Hlavní obsah

Simona Krainová vzdala Let´s Dance, má těžké zdravotní problémy

Právo, Novinky, Gabriela Wolfová, Ivan Vilček
Praha

Topmodelka Simona Krainová opustila v pátém kole dobrovolně Let´s Dance, slovenskou obdobu úspěšné soutěže Star Dance: když hvězdy tančí. Můžou za to její vleklé zdravotní problémy a podle zákulisních informací také těhotenství.

Článek

"Tento tanec byl pro mě v této soutěži poslední. Odstupuji," řekla krátce po dotančení smyslné rumby Simona Krainová. Odchod ze soutěže  odůvodnila zdravotními problémy. "Bohužel, zdraví je přednější a nedovoluje mi v soutěži pokračovat,"  vysvětlila Simona se slzami v očích.

Její rozhodnutí šokovalo moderátory i režii. Přímý přenos byl předčasně ukončen. V historii této soutěže se ještě nikdy nic podobného nestalo.

Jako poslední tanec předvedla Krainová slovenskému publiku rumbu. "Děkuji, byli jste skvělé publikum," řekla modelka závěrem. Diváci ji vyprovodili potleskem ve stoje.

Svůj odchod modelka zvažovala delší dobu. Kvůli tanečnímu partnerovi Erikovi Narajšovi ale váhala. "Erik mi to nakonec sám doporučil. Byl to nádherný zážitek a jsem ráda, že jsem se Let´s Dance mohla zúčastnit," dodala Simona.

Krainovou kvůli nadměrné zátěži už od druhého kola trápil těžce pohmožděný kotník a zápal šlach. V noci měla nohu zpevněnou v ortéze, chodila o berlích a před tréninky a finálovými koly dostávala od lékaře injekce proti bolesti.

Za odchodem modelky zřejmě stojí také její údajné těhotenství. Modelka je podle zákulisních informací v šestém týdnu těhotenství. O požehnaném stavu mlčí kvůli pověrčivosti. Nastávající maminky prozrazují radostnou novinu většinou až ve třetím měsíci těhotenství.

Že je modelka těhotná, ale přátelům prozradil její přítel Karel Vágner. Jeho otec byl ještě sdílnější a informaci potvrdil bulvárním médiím.

Reklama

Související články

Krainová má kšeft po Bartošové

Topmodelka Simona Krainová (36) získala práci po Ivetě Bartošové. Od března bude tančit ve slovenské show Let´s Dance, obdobě české taneční horečky Star Dance....

Výběr článků

Načítám